lauantai 25. tammikuuta 2014

Maljakkokokeiluja

Sain eilen talven ensimmäiset tulppaanit. Mies toi marketista pari valkoista kimppua. Valkoiset tulppaanit ovatkin suosikkejani, mutta vaaleanpunaiset melkein yhtä kivoja. Harmillista, että nämä yksilöt avautuivat niin nopeasti. Illalla olivat jo kovasti auki. 

Tänään innostuin testailemaan erilaisia maljakoita. AmandaB:n hopeinen maljakko on yksi lemppareistani. Parhaiten se mielestäni sopii ruusuille tai liljoille, mutta kaunis on tulppaanienkin kanssa. Mustan rusettinauhan olen itse lisännyt.
Kirkkaan maljakon olen saanut yo-lahjaksi. Tykkään, kun kukkien varret ovat tässä näkyvillä.Perfect Homen maljakko on myös tosi nätti ja sopii tulppaaneille.
Aaltomaljakko on aina varma valinta tulppaanien kanssa. Tämän kauniin valkoisen Aaltomaljakon saimme miehen kummeilta häälahjaksi.
Mikä yhdistelmä oli sinun suosikkisi?


Nyt karkkipussi kainaloon ja Putousta tuijottamaan koko perheen voimin.
Kivaa iltaa! :)


P.S. Kauniit Calligaris Ice-tuolimme ovat edelleen myynnissä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Lisätietoa tuoleista löytyy TÄÄLTÄ.

24 kommenttia:

 1. Kirkas maljakko on suosikkini
  -zindy-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, mutta ehkä kuitenkin vähän liian pelkistetty ollakseen minun suosikkini. :) Tulee silti käytettyä sitäkin.

   Poista
 2. Ensimmäinen maljakko eli Amanda B:n oli minun lemppari, vaikka kaikki nättejä!
  Kivaa iltaa teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siis sama lemppari. :) Mukavaa sunnuntai-iltapäivää!

   Poista
 3. Tykkäsin ekasta ja vipasta. :) Vaikea valita kumpi. Ehkä Amanda B näiden tulppaanien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat lempparit meillä. Aaltomaljakko on tosi kaunis ja ajaton, mutta AmandaB viehättää kovasti tätä hopeaharakkaa. ;)

   Poista
 4. Amanda B lemppari, tosin Aaltoon ne sopii todella hyvin.

  Mukavaa Viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Ja samaa mieltä olen. :)) Aaltomaljakko ja tulppaanit ne vaan kuuluu yhteen. Mukavaa sunnuntai-iltapäivää!

   Poista
 5. Kaikki ovat ihania, mutta AmandaB taitaa myös olla oma lempparini! <3

  VastaaPoista
 6. Teidän kotiin sopii parhaiten Amanda B maljakko, mutta omaan makuuni ja meidän kotiin sopii kirkas ja aalto maljakko! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että AmandaB sopii meille parhaiten. :) Aaltomaljakko on myös mieleinen ja sillä on tietysti suuri tunnearvokin. :)

   Poista
 7. Valkoinen aalto ja ensimmäinen musta rusetti sopii kauniisti. Pitäisiköhän hakea tulppaaneita tänään meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Minunkin tulppaanit vetelee jo viimeisiään, joten uudet on pian saatava. Ehkä jotain värillistä tällä kertaa. :)

   Poista
 8. Aalto-maljakolle peukku täältä! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana toi eka maljakko, mulla on samantyylinen Riviera Maisonin maljakko ja ihan lemppareita :) mut kyllä Aalto-maljakko on aina ihanan näköinen klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Riviera Maisonin maljakko oliski ihana omistaa. :) Aaltomaljakko on varmasti kiva vielä 30 vuodenki päästä.

   Poista
 10. Ihania tulppaaneja. Aaltomaljakot ovat kaikista upeimpia maljakoita. Kirkkaat ja valkoiset Aaltomaljakot eri kokoisina ovat tyylikkäimpiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkas Aaltomaljakko meiltä vielä puuttuu. Täytyy varmasti joskus hankkia. :)

   Poista
 11. Ihana kimppu, ensimmäinen ja viimeinen ovat lemppareitani, vaikka tykkään kaikista, minulla on tuosta AmandaB:n maljakosta lähtenyt aika paljon tuota hopeaa pois, tuo rusetti sopii upeasti maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suosikit meillä, tottakai. :)) Voi harmi! En ole huomannut, että meidän maljakosta olis ainakaan vielä lähtenyt pintaa pois.

   Poista
 12. Tietääkö kukaan saako noita Amanda B-maljakoita enää mistään? Tai jos joku myisi? Olisin erittäin kiitollinen jos onnistuisin saamaan sellaisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei ole tainnut olla enää pitkään aikaan myynnissä. :/ Toivottavasti löydät jostain. Se on ihana. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...