torstai 16. tammikuuta 2014

Lene Bjerre -arvonnan voittajat!

Hei! Anteeksi, kun arvonnan voittajan julkistaminen hieman viivästyi. Meidän läppäri hajosi, mutta saimme tänään onneksi anopin ja apin koneen lainaan. Puhelimella en oikein osaa postailla. Uusi läppäri on nyt tilauksessa. 

Iso kiitos kaikille Lene Bjerre -arvontaan osallistuneille! :) Erityiskiitos myös ihanista kommenteista, joista tuli tosi hyvä fiilis. <3 Itselleni nämä arvonnat ovat siitä mukavia, kun saan kommentteja myös sellaisilta lukijoilta, jotka yleensä pysyttelevät taustalla. Tosi mukava aina välillä bongata sieltä joukosta uusiakin nimiä. :) Postaustoiveenne olen myös huomioinut ja toteuttelen niitä kevään aikana. Kiitos niistä! Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! 

Sitten itse arvontaan... Voittaja löytyi tuttuun tapaan Excel-taulukon ja Random.orgin avulla. 
Palkinto sisältää Lene Bjerren kynttilät ja servetit.
Tuotepaketin voitti Laura Laatikainen kommentilla:

"Olen jo kauemmin lukenut blogiasi ja tykkään kovasti! Liityin nyt tännekkin lukijaksi ja tykkään blogistasi myös facebookissa :) Ps. Kynttilät ovat tosi ihanat ja sopii hyvin sisustukseeni :) Eli kolmella arvalla mukana."


Onnea Laura! :)

Laura, olit laittanut kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, joten otan sinuun yhteyttä.Laura voitti pääpalkinnon, mutta halusin vielä kiitoksena hienosta ensimmäisestä blogivuodestani (kun olette ottaneet blogini niin lämpimästi vastaan) arpoa yhden yllätyspalkinnon. 

Ylimääräinen arpavoitto on Lene Bjerren pikkuinen, mutta sitäkin kauniimpi kynttilä. Pienen kynttilän voitti Teija kommentilla:

"3 arvalla mukana! Aivan ihana blogi ja koti! Oikein unelma! Haluaisin samantyylisen sisustuksen meille! Kaikki on täydellistä :-) "


Onnea Teijalle! 

Teijakin oli jättänyt sähköpostinsa, joten otan häneen yhteyttä lähiaikoina.


Kiitos vielä palkintojen sponsoroinnista Lene Bjerre Store Helsingille!Kiitos ja mukavaa iltaa! :)


- Jemina -

4 kommenttia:

  1. Tää blogi muuttaa meidän kotia kokoajan valkoisempaan (musta, valko, harmaa) suuntaan :) Juurikin tämän blogion innoittaman kävin hankkimassa Askosta ihanan uuden VALKOISEN maton ;) ja myös mustavalkoisen tähtimahton, jonka itsekkin olit lahjakso saanut (itseasiassa kaksin kappalein;)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentista! :) Onpa mukava lukea tällaista ja tämä on yksi syy miksi bloggaan. Mahtavaa, jos olen pystynyt inspiroimaan sinua. :) Mattovalintasi kuulostavat ihanilta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...