keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kevätkatsaus: H&M Home

Vaikka joulua suuresti rakastankin ja nautin tästä ajasta täysillä, niin mieli karkaa jo väkisin kevääseen. Jouluvalmistelujen lomassa on kiva kurkkia, mitäs uutuuksia sisustusrintamalla on tulossa. Lempiverkkokauppani H&M julkaisi Home-malliston kevätuutuudet reilu viikko sitten.

Valitsin tähän taas tuttuun tapaan suosikkituotteitani. En hirveästi ainakaan heti innostunut tästä uudesta mallistosta, eikä oikein ollut mitään sellaista "pakko saada" -tuotetta. Ehkä ihan hyvä, että rahat välillä säästyy. Mutta aina jotain pientä tulee kuitenkin tilattua esim. kynttilöitä.

Löysittekö jotain mieluisaa uudesta H&M Home-mallistosta? Mietittekö jo kevätsisustusta vai onko aivan liian aikaista?


 Aion (tai ainakin yritän) pysyä ensi keväänä erossa väreistä. Eiköhän niitä värikokeiluja (turkoosi, pinkki, kanerva) tullut tehtyä jo ihan tarpeeksi tänä vuonna. Värit eivät vain ole minua ja meidän kotiamme varten. Mutta jotain pientä uutta ilmettä kotimme sisustukseen on silti tulossa. Enpäs paljasta vielä, vaan palaan siihen sitten ensi vuoden puolella. ;)

Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! :) Kohta blogini täyttääkin jo yhden vuoden. Huippua!


Suloista joulun odotusta! <3 
Enää 6 yötä!


 

6 kommenttia:

 1. Ihan kivoja, mutta ei mitään superkiinnostavaa ollut tuossa valikoimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee lisää uutuuksia. Jotain kivempia. :)

   Poista
 2. Onhan valkoinen ja harmaakin värejä vaikka jotkut muuta väittääkin <3 ^_^

  Oli kivan näköisiä eritoten nuo turkoosit pyyhkeet, mutta mikään ei iskenyt niin lujaa, että pitäisi tilausta tehdä koti-osastolta.

  Vaateosastolta sen sijaan klikkailin ostoskoriin tuotteita monella sataa. :D en siis aio niistä tilata kuin ehkä yhdet kengät, mutta mielikuvitusshoppailu on kivaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no joo! :) Jäähän mulle valkoinen ja harmaa. <3 Itsekkin yleensä aina kun puhun väreistä niin tarkoitan noita "oikeita" värejä (sininen, punainen jne.) Nuo turkoosit pyyhkeet muakin kiinnosti, mutta harmi ettei niitä ole valkoharmaina tai mustavalkoisina. Mielikuvitusshoppailu on kivaa. :) Mulla se ei vaan yleensä jää pelkästään sille asteelle. ;))

   Poista
 3. Ihan kivoja tuotteita, mutta minäkään en löytänyt mitään must have-juttua. Kyllä itsellä on jo kovasti mielessä kevätsisustus, värejä yms. on jo mietitty tarkkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu onkin juuri parasta ja se pitää aloittaa hyvissä ajoin. ;) Kiva, että en ole ainut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...