maanantai 9. joulukuuta 2013

Bonusta (joululahja)ostoksista verkossa

 Postailin jokin aika sitten mainiosta palvelusta nimeltä Ostohyvitys.fi. Palvelun ideahan on, että verkko-ostoksillakin voi tienata itselleen bonusta. Ostohyvitys.fi maksaa rekisteröityneille käyttäjilleen ostohyvitystä eli rahaa takaisin nettiostoksista. 

Pääsin osallistumaan Ostohyvityksen yhteistyökampaanjaan ja siksi testailin palvelua oikein kunnolla. Tilasin samalla itselleni joululahjaksi pari ihanaa Kartellin tuotetta. Joulupukkiin kun ei voi tällä ikää enää aina luottaa, niin parasta lahjoa itse itseään. ;) Ostohyvitys myös pyysi minulta omia käyttökokemuksiani palvelusta. Otin kuvakaappauksia havainnollistaakseni tilaustapahtumaa paremmin.

Tässä tulee siis pieni opastus Ostohyvitys.fi -palvelun käytöstä. Pääset sinäkin hyödyntämään kätevää ja rahanarvoista palvelua. Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttö on ilmaista.


1. Rekisteröidy
 
Aloita rekisteröitymällä Ostohyvitys-palveluun tästä linkistä. Kiitokseksi palvelun kokeilusta saat vielä Fazerin suklaalevyn. Suklaalevyyn on oikeutettu linkin kautta Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi 31.12.2013 mennessä liittynyt ja palvelua 31.12.2013 mennessä kokeillut uusi palvelun käyttäjä.
 2. Kirjaudu 

Kirjaudu sisään Ostohyvitys.fi -palveluun ja aloita verkkokauppojen selaaminen. Palveluun on liittynyt jo satoja nettikauppoja.

Itse tein tällä kertaa ostokseni Room21-verkkokaupassa ja se löytyi Verkkokaupat -otsakkeen alta. Ostohyvityksen suuruus vaihtelee verkkokaupoittain ja se saattaa vaihdella myös verkkokaupan sisällä tuoteryhmittäin. Room21-verkkokaupassa hyvitys on 5%.


3. Siirry kauppiaan sivuille

 Klikattuasi valitsemasi nettikaupan linkkiä näet vielä tarkemmat tiedot mm. hyvityksen suuruudesta ja erityisehdoista. Klikkaa sitten itsesi kauppiaan sivuille. Muista jatkossakin aina ensin kirjautua Ostohyvitys.fi -palveluun ja vasta sieltä kautta siirry verkkokauppaan. Vain näin toimimalla varmistat, että saat hyvitykset.

4. Shoppaile normaalisti

Tee tilauksesi normaalisti kauppiaan sivuilla. Älä poistu välillä muille sivustoille, että ostohyvitys varmasti kirjautuu sinulle. 

Itse tilasin pitkään haaveissa olleet Kartellin Dune-tarjottimen ja Take-valaisimen, joka sattui vielä olemaan tarjouksessa. Näistä kuulette varmasti lisää joskus myöhemmin.Tilaukseni lähti matkaan ja jo parin minuutin kuluttua Ostohyvityksen Oma sivu-osiossa pääsin katsomaan kerryttämääni hyvitystä.  
Tästä 128 € tilauksestani tienasin 6,40 € ostohyvitystä. Se on jo tosi mukava summa.
Hyvitys maksetaan pankkitilille kunhan vähintään 15 € kertymä tulee täyteen. Tilinumero täytyy muistaa käydä lisäämässä Oma sivu -osiossa.


 Eihän ollut vaikeaa? Nyt vain rohkeasti kokeilemaan ja tekemään vaikka viime hetken joululahjaostokset Ostohyvityksen kautta. 


Iloista viikkoa ja joulun odotusta! :)
 

*Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa*

9 kommenttia:

 1. Kiitos käyttöohjeista! Täytyypä kokeilla tuota. :)

  VastaaPoista
 2. Mitä saat palkkioksi kun kirjoitat jatkuvasti ostohyvityksestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kai nyt sentään jatkuvasti. :) Ostohyvitykseltä pyysivät, että teen vielä tämän toisen postauksen jossa kerron omia käyttökokemuksiani. Postauksesta saan tietysti asiaankuuluvan palkkion, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa, että Ostohyvitys maksaa osuuden tekemästäni tilauksesta.

   Poista
 3. Mitä saat palkaksi tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostohyvitys maksaa osuuden tekemästäni tilauksesta Room21-verkkokaupassa.

   Poista
 4. Hei! muuten tilaisin ostohyvitykseltä, mutta en siksi koska mainostat sitä jatkuvasti. Sanon tämän ystävällisesti enkä suinkaan pahoin mielin, toivottavasti ymmärrät. Mutta on meitäkin, jotka emme piittää blogeista jotka mainostavat jatkuvasti yhtä ja samaa ja tekstistä huomaa kuinka keksittyä koko teksti on. Vai oletko käyttänyt palvelua ennen tätä?

  Kiitos asiallisesta vastauksesta, ja mukavaa joulun odotusta. Toivoo: Kiira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja rakentavasta palautteesta! Ostohyvitykseltä tosiaan pyysivät, että tekisin vielä toisenkin postauksen (palkkiota vastaan tietysti), jossa kerron omia käyttökokemuksiani. En nyt sentään ihan koko ajan kuitenkaan tätä mainosta. ;) Blogini sisältö on pääasiassa jotain ihan muuta kuin mainoksia. Kaksi postausta olen siis Ostohyvityksestä tehnyt ja Facebookissa tietysti olen linkittänyt tekemäni postaukset, kuten aina. Voihan se joistakin tuntua paljolta, mutta monet bloggaajat tekevät vielä paljon paljon enemmän yhteistyö/mainospostauksia ja se on mielestäni ihan ok ja jokaisen oma valinta. Yhteistyöpostaukset tuovat tähän bloggaamiseen mukavaa vaihtelua ja mielenkiintoa ja mainostan mielelläni itseäni kiinnostavia ja hyväksi havaitsemiani tuotteita/palveluja. Yleensä nämä hyödyttävät myös lukijoita, kuten arvonnat, alennuskoodit tai tässä tapauksessa ilmaiset suklaalevyt. Ja nämä postauksethan voi aina hypätä yli, jos ei tunnu kiinnostavalta aiheelta. :) Minua itseä kiinnostaa kovasti bloggaajien omat suositukset ja käyttökokemukset tuotteista ja ne vaikuttavat ostokäyttäytymiseeni paljon enemmän kuin esim. lehti- tai tv-mainokset. Mainostajatkin ovat varmasti tämän trendin huomanneet.

   Tekstini ei ollut keksittyä, vaan kokemuksiani aidosta tilanteesta, jossa käytän palvelua. Olin kerran aiemmin kokeillut palvelua ja mieheni teki myös hiljattain tilauksen Ostohyvityksen kautta. Aion ehdottomasti jatkossakin käyttää Ostohyvitystä ja se on totuus se. Ja miksi en käyttäisi, kun siitä on minulle vain hyötyä eikä maksa mitään.
   Hyvää joulua sinulle myös! :)

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, että ymmärrän toki, etteivät kaikki blogimainonnasta tykkää. Mutta mielestäni tämä on ikäänkuin pelin henki ja tätä päivää blogimaailmassakin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...