torstai 3. lokakuuta 2013

Valkoinen orkidea


Kyselin teiltä lukijoiltakin jokin aika sitten mistä löytäisin aidonnäköisen silkkiorkidean. Kiitos vielä saamistani vinkeistä! Tilasin orkideani lopulta Viherviisikolta. Se toimitettiin ilmaiseksi oikein kotiovelle asti. Kukat eivät ole ihan niin valkoiset mitä olisin toivonut, mutta olen silti tyytyväinen. Tätä en saa hengiltä. ;)


Orkidea pääsi eteisen lipaston päälle, mutta jouluksi taidan laittaa sen tilalle Pentikin tuikkupuun, jota en tosin ole vielä saanut hankittua. Orkidean ruukun suojaksi laitoin H&M:n paljettipussukan. 


Melko aidolta tämä kaunotar kyllä näyttää. Nyt lipaston päällä kukkii ympäri vuoden. :)


Iloista torstaita! Kohta on viikonloppu! <3


20 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä aidolta :) Meillä orkideat kuolevat järjestään enkä ikinä saa niitä kukkimaan uudelleen. Anopilla orkideat sen sijaan kukoistavat ja kukkivat vuodesta toiseen (katkera..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anopeilla on kyllä varmasti joku salainen kikka. :))

   Poista
 2. Toihan on tosi ihana! Täytyykin harkita tommoista itsekin, koska haluaisin kovasti vessaan jonkun nätin kasvin :) Aidot kun ei siellä kestä, koska ei ole ikkunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vessaan sovitin tuota omaakin kukkaani ensin, mutta halusin sitten kuitenkin pitää sen koko ajan näkösällä. :) Mutta nämähän ovat kyllä aivan loistavia juuri ikkunattomiin tiloihin.

   Poista
 3. Tosi aidon näköinen ja kaunis. Sopii paikalleen loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! :) On se kyllä nätti, vaikka ei olekaan aito.

   Poista
 4. Kyllä olisi mennyt täydestä jollet olisi mainnut ettei ole aito. Itsekin olen niin surkea kukkien hoitaja että silkkikukat ovat ihan turvallinen vaihtoehto. Kerran olen kyllä saanut orkidean kukkimaan uudelleen, mikä lie vahinko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Sinähän olet taitava orkidean kasvattaja. Äläs yhtään vähättele.:) Minulla kuihtuu orkideat jo muutamassa viikossa, puhumattakaan, että saisin uudestaan kukkimaan. :))

   Poista
 5. On kyllä aidon näköinen. Meillekin kelpais :) pysyis ainakin hengissä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo niin huoleton ja huoltovapaa kukkanen. :) Suosittelen! Vessassa tuollainen olis myös tosi kiva.

   Poista
 6. Ohoh, näyttääpä se todella aidolta! Tollainen kelpaisi mullekin, sillä kukat sun muut kuolevat aika nopeasti tämän neidin käsittelyssä / "hellässä" huomassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sullekin aitoa silkkikukkaa! :)) On helppo ja nätti.

   Poista
 7. Nuo orkideat saadaan monesti näyttämään aidoilta, toisin kuin muut tekokukat. En tykkää tekokukista muuten, mutta orkidean kanssa olisin itsekin valmis tekemään poikkeuksen, sillä ahdistaa ne vuodesta toiseen tönöttävät ruskeat vanat ilman kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olet oikeassa. Yleensä tekokukat näyttävätkin tekokukilta, mutta orkideat enemmän aidoilta. En minäkään yleensä tykkää tekokukista. Eivät ole kovin nättejä. Tämä oli mukava poikkeus. :)

   Poista
 8. Minäkin olisin luullut aidoksi, jos et olisi paljastanut totuutta :) Tosi kiva! Täälläkin odotellaan kuumeisesti viikonloppua... Huomenna 10 h työpäivä, plääh ja puuh :/ Mut illalla alkaa Vain elämää, sitä odotan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että pitikin paljastaa! :)) Heh! Toivottavasti selvisit duunipäivästä. Kivaa viikonloppua!:)

   Poista
 9. Ihana ja aidon näköinen kukka, saako vinkata että AmandaB nettikaupassa ilmaiset postarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa vinkata! :) Minäkin vinkkailin Facebookin puolella. Itse en ole etua hyödyntänyt ainakaan vielä. Pitäisi hieman vähentää shoppailuja. ;)

   Poista
 10. Ihan aidon näköinen. Todella kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aito tekokukka se on! :)) hih!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...