keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Suunnitelmia esikoululaisen huoneeseen

Menen viikonloppuna ystävän kanssa IKEAan ja suunnitelmissa on ostaa juttuja ainakin isomman pojan huoneeseen. Haluan laittaa Trofast-hyllykön yläpuolelle kaksi valkoista Ribba-tauluhyllyä allekkain. Seinä on tällä hetkellä niin tylsän tyhjä. Tauluhyllyille ostan edullisia Nyttja-kehyksiä pojan piirustuksia ja askarteluja varten. Poika saa itse valita mitkä kuvat kehystetään.Nyttja-kehyksiä ajattelin valkoisena ja turkoosina, mutta mustiakin voisi joukossa olla. Teen päätöksen väreistä vasta IKEAssa, kun saan kehykset käteeni. Poika oli kovasti innoissaan tauluhyllyistä ja suunnitteli, että tänään eskarissa tehdyt koristeomenatkin pääsevät hyllylle. :) 

Tässä vielä pari inspiraatiokuvaa lastenhuoneen tauluhyllyistä.

(kuvat lainattu: Ikea)

 Pakko vielä kehua tuota Trofast-hyllykköä. On ollut todella toimiva ja kestävä ja ulkonäkökin miellyttää sisustajaäitiä. Hyllykön päälle on kiva sommitella pientavaroita ja koreja ym. Trofastin isoimmissa laatikoissa pojalla on legot ja junaradat ja pienemmissä mm. palapelejä, piirustuspaperia ja pikkuautoja. Loput lelut ovat korkeassa vaatekomerossa ja sieltä saisikin tehdä karsintaa raa'alla kädellä. Pojassa on hieman hamstraajan vikaa. Mistään ei luopuisi. :)

Miltäs tauluhyllysuunnitelma vaikuttaa? 


Rentoa keskiviikkoiltaa ja tervetuloa uudet lukijat! :))

P.S. Taidanpa järjestää pienen arvonnan, kunhan 300 kirjautunutta lukijaa tulee täyteen. Se on jo niin lähellä! :) Joten klikatkaahan itsenne lukijoiksi sivupalkin Lukijat-painikkeella. Kiitos! <3

14 kommenttia:

 1. Suunnitelma vaikuttaa hyvältä. Pojan huoneessa on yksi pitkä tauluhylly ja tykkään siitä sen helppouden takia, ei tarvitse hakata monia nauloja seiniin jos haluaa sisustus muuttaa. Eri kokoiset taulut ja kirjat muuttaa jo paljon. Ja hyllyihin voi laittaa mitä vaan keksii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä monikäyttöisiä. :) Olen jo pitkään noita suunnitellut, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi.

   Poista
 2. Hyvältä vaikuttaa :) Itse tykkään myös Ikean tauluhyllyistä, meiltä löytyyy myös niitä muutamasta paikasta. Niihin voi sitten oman mielen mukaan laitella vaikka pikkutavaroita ja kehyksiä, mitä keksiikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Meillähän on mustat tauluhyllyt makkarissa. Ne on kivat. Mietin myös, että laittaisi ne makkarin mustat pojalle ja ostaisi itselle valkoiset, mutta toisaalta tykkään niistä mustista makkarissa. Ota nyt tästä sitten selvää. :))

   Poista
  2. Tuo voisi olla hyvä ratkaisu vaihtaa ne mustat pojalle. Kävis kyllä hyvin tuohon huoneeseen kun muutakin mustaa ja sit teidän makkariin ne valkoset... Joo, hyvä tulee :)

   Poista
  3. Ostin valkoisia hyllyjä vain 2, joten eivät riitä meidän makkariin, kun siellä on 3. Mutta voihan ne jossain vaiheessa vaihtaa päittäin, jos siltä tuntuu. :) Ajattelin että kun pojalla on kaikki kalusteet valkoisia niin valkoiset hyllyt olis hänelle parhaat.

   Poista
  4. Nää on just näitä :) Mulla on täällä tikkurilan värilappuja seinillä, kun pitäis seinän väri päättää keittiöön... Hieman haasteellista :)

   Poista
  5. Se on haasteellista!:D Semmosista pienistä lapuista pitäis osata katsoa. Tsemppiä valintaan!

   Poista
 3. Meillä on molempien neitien huoneessa tauluhyllyt ja ne on kyllä kätevät.
  Taulut on monesti samat, mutta kirjoja vaihdellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin on tosiaan kiva laittaa myös kirjoja tai mitä keksii. :) Oiskohan juniorinkin huoneeseen ollut tauluhyllyt kivemmat... Sinne on jo ostettu Lack-hyllyt.

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa ja näyttää suunnitelmat! :) Nuo Ikean tauluhyllyt on kyllä todella käteviä ja edullisia, että kannattaa hyödyntää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että vaikuttaa hyvältä. :)) Mielikuvitus vain rajana mitä niihin keksii laittaa.

   Poista
 5. Hyvältä vaikuttaa! nuo tauluhyllyt on kyllä kätevät :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...