keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hyvästi kesä!
Olimme eilen kesän viimeisiä kertoja appivanhempieni mökillä. Toki mökkikaudenpäätöstä menemme vielä juhlistamaan ja ehkä syyskuussa voisi vielä kerran käväistä. Silti tuntuu, että kesä oli nyt tässä ja mökin saa hyvästellä taas ainakin 7 kuukaudeksi. Haikeaa! Onneksi esikoinenkin pääsi vielä kerran uimaan ja nauttimaan kesän riemuista. Oli niin ihana päivä ja halusin vielä jakaa nämä loppukesän tunnelmat kanssanne.


 

Onko siellä päässä samanlaista haikeutta kesän jälkeen? Vai odotatko innolla syksyä ja talvea? Itse en ole yhtään talvi-ihminen ja voisin nukkua koko vuodenajan ohi. Mutta joulua odotan. Ja ostinkin jo pari Riviera Maisonin joulukoristetta erään sisustusliikkeen loppuunmynnistä. Hih! ;) Mutta ei niistä vielä sen enempää.

Hyvää yötä!


P.S. Tervetuloa uudet lukijat! :) Kasvu on ollut taas aivan huikeaa varsinkin Facebookin puolella. Olen erittäin iloinen ja kiitollinen kaikista lukijoistani! <3

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Mä en kestä, et kesä päättyy. Talvi ei oo myöskään mun juttu. Talvi menee aina niinkuin sumussa ja kevätaurinko taas herättää eloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on auttamattoman lyhyt! Ja talvi liian pitkä. Kärvistellään sitten yhdessä! :))

   Poista
 2. Munkin on nyt pakko todeta, että its over...kesä on ohi!!! :( Sniff!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :( Ensi kesää jo odotellessa... Sitten voi tuon pikkuisen kanssakin jo touhuta enemmän, kun osaa sitten kävellä.:) (eli perässä saa juosta)

   Poista
 3. Hups, eihän täällä olekaan mun kommenttia, toivottavasti ei tule kahta erilaista versiota :) Upeita kuvia ja ihania kesäisiä tunnelmia, hei ei luovuteta - vielä on kesää jäljellä. Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä sinnitellään! :) Onneksi on ollut aurinkoisia päiviä. Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 4. vielä yksi juttu, oletko huomannut että tuota Ornamenttia saa nykyisin korkeakiiltovalkoisena? Arvaas kenelle on tilauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saa vai! No sehän oli hyvä uutinen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...