maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tunnustus: Kiitä, Kehu, Hehkuta

Tunnustuksia on kiva saada ja antaa. Arvostan todella paljon jokaista saamaani tunnustusta, mutta varsinkin tämä tunnustus ja siihen liittyvät perustelut lämmittivät kovasti mieltäni. Tunnustuksen sain siis ihanalta KOTIKOLMION Annalta. Kaunis kiitos! <3

 
Haluan antaa tunnustuksen ja kiitokset eteenpäin kolmelle minulle tärkeälle blogille ja bloggaajalle. Voisin antaa tämän myös monelle monelle muulle, mutta päätin nyt rajoittaa määrän kolmeen, ettei tule megapitkä postaus.;)


Jenna on ollut suurena (teknisenä)tukena ja apuna bloggaamiseni alkumetreillä. Sittemmin meistä on tullut ystävät.<3 Koskaan emme ole tavanneet, mutta tuntuu, että olemme sukulaissieluja. Sisustussiskokset!:) Makumme menevät todella hyvin yksiin. Jennalla on kaunis blogi, upeita kuvia ja nyt hän sisustaa uutta uljasta kotia rivitalossa. Odotan innolla lopputulosta!:)

Loven blogi saa hyvälle tuulelle. Hänen positiivinen elämänasenteensa jaksaa aina ihastuttaa. Myös häneltä olen saanut paljon kannustusta ja ihania kommentteja bloggaamiseni alkumetreiltä asti.:) Upea blogi ja kaunis koti!

Sinin blogi on ollut myös pitkään suosikkilistallani. Blogin takaa löytyy herttainen pohjalaissisustaja. Taidan tuntea hengenheimolaisuutta, koska kotipaikkamme ovat niin lähekkäin.:) Decor johdattaa teidät todella upeaan uuteen omakotitaloon ja Sinin kauniiden kuvien pariin.


Lisäksi palautan tunnustuksen takaisin Kotikolmion Annalle.:) Kannattaa tutustua hänen inspiroivaan blogiinsa! Postauksia Annalta tulee välillä sellaista tahtia, että en meinaa perässä pysyä.:)


Kiitos myös muille blogiystävilleni, kun jaksatte ahkerasti vierailla ja kommentoida blogissani!:) Oikein harmittaa, kun itsellä on nyt kesällä jäänyt vähemmälle kommentoimiset teidän blogeissa.

Hyvää yötä!

 

15 kommenttia:

 1. Voi kiitos sinä ihana! <3 voisin sanoa nuo sanat samoin juuri sinulle! olet tärkeä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kotiovella.blogspot.fi/2013/07/kiita-kehu-hehkuta.html

   Nakkasin sulle takas tän :)

   Poista
 2. Hei!
  Täällä taas anonyymi lukijasi;)Joka innolla odottaa perjantaita ja lehden ilmestymistä.
  Tää on vaan ja ainoastaan mun mielipide mutta kun kävin vilkaisemassa noita muita blogeja niin anteeksi vaan mutta ei ne iskeny..Siis tarkoitan että ei tullu sellaista oloa että niistä mikään jää seurattavaksi.Sun blogi iski heti ja täähän on taas mun mielipide vaan mutta kun ei vaan kiinnosta lukea kenenkään ihmisten matkoista,kihloista,lapsista ym.Mutta kaikki tykkää lukea omanlaisia juttuja ja tykkään sun jutuista ja kauniista kodista:)
  Muillakin oli kyllä kauniit kodit mutta jokin jäi puuttumaan.Tai sit oli liikaa;)
  Kivaa tiistaita ja onneksi täällä etelässä on vähän viileempää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos mielipiteestäsi!:) Itse tykkään lukea monenlaisia juttuja ja varmasti itsekin tekisin postauksen, jos minua olisi kosittu tai jotain muuta yhtä suurta olisi tapahtunut.;) Aina ei välttämättä aiheet riitä sisustuksen saralla. Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa.:))

   Mukavaa keskiviikkoa ja aurinkoa kesääsi!:)

   Poista
  2. Heh! Elän näköjään jo keskiviikossa.:)) Tämmöstä tämä kotiäidin arki, ettei muista edes viikonpäiviä.;)

   Poista
 3. Kaunis kiitos <3 On tää blogimaailma ihania ihmisiä täynnä ja kivoja blogeja löytyy enemmän kuin pystyy seuraamaan :)
  Perjantaita odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi!:) Eipä tosiaan aika riitä kaikkien kivojen blogien seuraamiseen.=/ Aivan jännittää jo se perjantai!:))

   Poista
 4. Minä en tykkää lukea taas täällä blogissa näitä laihdutusjuttujasi ollenkaan. Enkä tykkää muidenkaan blogeissa muista aiheista kun sisustuksesta ym.
  outoa lässytystä tälläiset tunnustukset ylipäätänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Olen myös täällä kertonut, että en enää julkaise laihdutusjuttuja. Vaikka jokaisella on tietysti oikeus kirjoittaa blogissaan itselleen tärkeistä asioista. Mutta yritän pitää blogini puhtaasti sisustusblogina.:) Tunnustukset on helppo jättää lukematta, kun otsikosta jo näkee mitä asia koskee.;)

   Poista
 5. MÄ EN KESTÄ!!!!Awwww... mä oon hämilläni!!Kiitos tuhannesti <3 Tuli juuri oikeaan päivään. Kiitos ihana Jemina!! Halit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, mutta kaikki kehut ja kaikki olet ansainnut.:)<3

   Poista
 6. Oij kiitos kauniista sanoista <3 on jäänyt aivan huomaamatta tämä ihana tunnustus. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Sinulla on niin kiva blogi, että kelpaa hehkuttaa.:))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...