tiistai 2. heinäkuuta 2013

Meidän Oikea Koti

Muistatte varmaan, kun keväällä osallistuin IKEAn Oikea koti -kuvastokilpailuun. Vihdoin viime viikolla sain paperiversion tuosta kuvastosta itselleni. Onhan se ollut IKEAn Facebook-sivuilla(klikklik) nähtävissä jo pitkään, mutta silti oli kiva saada muistoksi tuo oikea paperikuvasto.Osallistuin kilpailuun kolmella kuvalla ja kaikki kolme löytyvät tästä kuvastosta. Poikakin sai antaa oman kommenttinsa huonettaan koskien.:)Olohuoneemme oli käännetty hauskasti peilikuvaksi. Syytä käännökselle en tiedä (todennäköisesti taitolliset syyt), mutta kivalta näyttää! Harmi kun käytännössä ei tällainen muutos onnistuisi.;)


Keittiökuva on aivan pikkuruinen. Melko paljon ruokailutila onkin tuosta kuvasta muuttunut.IKEAn Oikea koti-projektissa oli hienoa olla mukana. 
Mutta oletteko jo huomanneet Asuntomessujen Kotiunelmia-kilpailun. Se löytyy heidän Facebook-sivuiltaan. Itse en aio tällä kertaa osallistua, mutta monta tuttua blogikotia sieltä jo löytyy.;) Käykää äänestämässä suosikkianne tai vaikka osallistumassa omalla kotikuvalla.

Melkein koko päivän olen elänyt keskiviikossa, mutta hyvää tiistai-iltaa nyt kuitenkin! :)


16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Toi peilikuva on itseasiassa aika hauska :) Ja kylläpä teidän keittiö on muuttunut sitten tuon kuvan! Kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää yllättävänkin hyvältä peilikuvana.:) Hassua!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. On varmaan ihan huikea fiilis katsella omaa kotiaan lehtien sivuilta :) Sähän oot jo ihan lehtijuttujen konkari.

  Ihania kuvia ja tykkäsin kovasti siitä, et kuvissa oli lisänä noita kommentteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna!:) Tosi mukava varsinkin, kun laittoivat pojan kommentin.:) Meidän koti on se lehtijulkkis. En minä.:D

   Poista
 3. Hei miksi noissa kommenteissa lukee Maria S. mutta blogissa lukee jemina ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en kirjoita blogia omalla nimelläni. :)

   Poista
 4. Miksi olet täällä Jemina ja tuossa lukee Maria S?

  Itse en innostuisi kovinkaan tuollaisesta kuvastoon pääsystä.. samoja kotia joka sivulla. Massatuotantoa..

  Kivaa päivää =)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en kirjoita blogia omalla nimelläni, kuten ei moni muukaan bloggaaja. Jemina oli jo aiemmin käytössä minulla Bloggerissa enkä lähteny sitä muuttamaan, kun blogin perustin.:)

   Kiitos mielipiteestäsi. Minulle tuo oli tärkeä juttu.:) Hyvää kesää!

   Poista
 5. Hei.Ajattelin tulla tänne kertomaan,että kodin 1:ssä on nyt monenlaisia valaisimia tarjouksessa.Itse ostin cosmos plafondin jolla hintaa oli tarjousen kanssa vain 60 euroa ja normaali hinta 150 euroa.Osti eteiseen ja olkkariin samanlaiset.Jos joku on valaisimia vailla niin käykäähän kurkkaamassa.
  T:Pia

  VastaaPoista
 6. Mä bongasin sun kuvat tuosta kuvastosta (siis nettiversiosta) jo silloin kun se julkaistiin :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja varmasti hauska nähdä oma koti lehden sivuilla. Oon aina miettinyt, että missä päin Pohjanmaata mahdat asua (kysyähän ei tietenkään voi ;)), mutta nyt se sitten selvisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen sisustuslehtien suurkuluttaja ja on se mukavaa nähdä omakin koti painettuna lehteen. Se on kiva muisto. :) Kysyminen on tosiaan vaikeaa. Heh!:))

   Poista
 8. Ihanan näköistä... Onnea tuostakin saavutuksesta! Mikä on seuraava etappi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!:) Jaa-a... enpäs tiedä vielä seuraavasta etapista.:D Tai no yksi juttu on tulossa ja se paljastuu blogissa aivan lähiaikoina.;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...