sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Puolivuotias

Blogini on tänään puolivuotias! Uskomattoman nopeasti on aika kulunut ja monta mahtavaa juttua on tänä aikana tapahtunut. Omaa blogia olin miettinyt jo pitkään ja lopulta pikkusiskon kynsiblogin innoittamana päätin minäkin aloittaa. Ensimmäinen postaus oli melko jouluinen. Sen jälkeen olen julkaissut yhteensä 134 postausta. Enemmänkin haluaisin kirjoittaa, mutta aina ei aika riitä. 

Suurin yllätys oli lukijamäärät. Teitä on tällä hetkellä 223 kirjautunutta lukijaa ja Facebookin puolella upeat 262. Wau! Tähän en osannut varautua.:) Kiitos teille kaikille ja myös anonyymeille lukijoille, joita tiedän olevan paljon! <3 Ilman teitä ei varmasti olisi tätä blogia. Tuskin jaksaisin täällä yksikseni puhella. Olen saanut teiltä niin paljon ihania kommentteja ja yksi aivan ihana tuli eilen illalla anonyymilta lukijalta. Tuli niin hyvä mieli! :)

Bloggaamisesta on tullut minulle todella tärkeä henkireitä tämän kiireisen, mutta kieltämättä välillä vähän ykstoikkoisenkin lapsiperhearjen keskellä. 

Halusin järjestää teille kiitokseksi jonkin arvonnan, mutta tajusin puolivuotispäivän liian myöhään, joten arvonta tulee vähän myöhemmin.

  (Kuvassa on anopin upeat pionit.)


Bloggaamisen myötä olen innostunut todella paljon myös valokuvaamisesta. Keväällä kävin pienen kurssinkin järkkärillä kuvaamisesta. Vielä on paljon varaa kehittyä, mutta ilokseni huomaan jo jotain edistystä. Pionikuva on muuten kuvattu uudella Lumiallani. Aika hyviä kuvia silläkin saa otettua.

Ensi viikolla tapahtuu taas jänniä, kun Kauniit Kodit -lehti ilmestyy perjantaina ja sen myötä meidän paritalokodin esittely. Innolla odotan! :)) Ja muistuttelen vielä. Lehtijuttukin on varmasti osaksi blogini ansiota. Joten todella mukavia "jälkiseurauksia" on bloggaamisesta tullut.


Kaunis kiitos lukijoilleni ja tästä on hyvä jatkaa! <3


P.S. Vauvan huoneen postaus on tulossa vielä tänä iltana.22 kommenttia:

 1. Niin yhdyn edelliseen kommenttiin, kiitos kivasta blogista! Kirjauduin tänään itsekin lukijaksi, vaikka olenkin täällä vieraillut aikaisemminkin :)

  Tervetuloa tutustumaan blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun liityit lukijaksi. :) Kiitos! Tulen vastavierailulle.

   Poista
 2. ei voi muuta kuin onnitella, ja olla hivenen kateellinen että olet puolessa vuodessa saanut luotua näin hienon blogin ja saanut paljon seuraajia. Kun joskus pääsisi itsekin samaan pisteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!:) Olen kyllä kiitollinen, että blogini on otettu näin hyvin vastaan. Ja sinulla on myös kiva blogi!:))

   Poista
 3. Onnea puolivuotiaalle blogille :)

  VastaaPoista
 4. Sydämellinen onnitteluhalaus puolivuotiaalle, minä tulin lukijaksesi 2. tammikuuta 2013 16.08 :) Melkein alusta olen mukana kulkenut, kauniita kuvia olet jälleen ottanut, tykkään myös pioneista hirmuisesti, hyvää alkavaa heinäkuuta ja kiitos ihanasta blogistasi josta tulee hyvä mieli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T!<3 Sinulta olenkin saanut paljon niitä ihania kommentteja.<3 Kiva, että olet pysynyt blogini mukana.:) Aurinkoista heinäkuuta!

   Poista
 5. Onnea! Ja lehti täytyy hakea heti kaupasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) Lehti kannattaa kyllä ostaa.:))

   Poista
 6. Puolivuotias blogisi on kyllä lukijansa ansainnut, niin kaunis koti ja blogi sinulla on! :) Mahtavan määrän olet saanut lukijoita pienessä ajassa, ahkeruus palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!<3 Olen kiitollinen, kun blogi on saanut näin hyvän vastaanoton.:)

   Poista
 7. Onnittelut puoli vuotiaalle ja kiitos sinulle inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut puolivuotiaalle. Oot kyllä saanut nopeasti hienon määrän lukijoita ja tykkääjiä. Se nyt ei kuitenkaan ole mikään ihme. Teillä on ihana koti ja sulla on kiva tyyli kirjoittaa.
  Pysyn matkassa jatkossakin ja käyn heti ostamassa lehden. Ihanaa alkanutta viikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Anna! <3 :) Kivaa uutta viikkoa!

   Poista
 9. Onnea sinulle ja ihanalle blogillesi <3 Odottelinkin jo lehteä ilmestyväksi kesäkuussa, nyt uusi yritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Perjantaina sitten lehtikauppaan.;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...