tiistai 25. kesäkuuta 2013

Me viherpeukalotMelkein unohdin esitellä pojan viljelykset. Minkäänlaista viherpeukaloa en itse omista, mutta ainakin poika on innokkaasti kastellut viljelyksiään ja seurannut niiden kasvua. Idean tähän terassipuutarhaan sain eräältä blogini lukijalta. Mahtavaa tämä vuorovaikutus teidän kanssanne! :)

Istutussäkit tilasin Puutarha.comista. Näillä saa kätevästi siistin hyötypuutarhan terassille tai parvekkeelle. Lisäksi mansikkasäkki näyttää kivalta, kun taimet ovat hieman isompia ja alkavat valua säkkiä pitkin.


 

Vain kaksi mansikantainta lähti kukkimaan. En tiedä yhtään miten ne selviävät talvesta tuossa säkissä, mutta mielenkiintoinen kokeilu tämäkin.Tässä säkissä kasvaa jääsalaattia, kirsikkatomaattia ja herneitä. Pitäisikö tuota salaattia harventaa? Poika taisi kylvää siemenet aika tiheään.:)


Terassia meillä riittää! Olohuoneen ikkunoiden eteen mahtuisi vielä jotain... ehkä joku aurinkovuode? Yksi vaihtoehto onkin jo mielessä. ;)


8 kommenttia:

 1. Hauska minipuutarha. Toivottavasti tuottaa runsaasti satoa.
  Mä kävin hakemassa takapihalle sellaisen jalkojen päällä olevan riippumattosysteemin. Oli sopivasti kokomustana, niin sopii tyyliin. Siinä on kiva loikoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee edes jotain satoa pojan iloksi.:) Sulla ei taida vielä olla siitä riippumatosta juttua blogissa? Mistä ostit? Semmonen kävis meillekin.:)

   Poista
 2. Pärjäisiköhän meilläkin tuollaiset tossa lasitetulla patiolla? ei taida talvesta selvitä... :) Kruunukalusteella näin kivan aurinkolaverin, joka on itsellä mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä minäkään miten kasvit noissa pärjäävät. Tai tähän asti meillä pärjänneet hyvin, mutta mansikoiden tulevaisuus on arvoitus.:)

   Askosta katsoin yhtä aurinkovuodetta. Fatboyn riippukeinu olis myös ihana. Mut oliskohan liian iso tuohon...

   Poista
 3. Hauska tuo pyöreä istutussäkki :) Onnea "viljelijälle" satoa odotellessa ! Eihän sitä tiedä jos se viherpeukaloisuus vaikka tarttuu suhunkin ;) Iloa helteiseen viikkoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se viherpeukalo hieman tarttunut minuunkin. :) Istutushommat on ihan mukavia. Pitäisi vielä miettiä, mitä tuohon nurmialueelle laittaa. Se on vähän jäänyt. Kivaa viikkoa! :))

   Poista
 4. Toivotaan pienelle puutarhurille oikein runsasta ja maistuvaista satoa <3
  Ihanan näköinen pieni "kasvimaa! Mukavaa ja lämmintä kesäpäivää, miten vauva jakselee tässä heteessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti tulisi edes jotain satoa meidän puutarhurille.<3 Juniori on tietysti taas nukkunut huonosti päikkäreitä, kun on näin kuuma.:/ Mutta yöt sentään nukkuu nykyään heräämättä.:)) Aurinkoisia päiviä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...