perjantai 3. toukokuuta 2013

Vielä ehtii kesäksi kuntoon

Taidan olla vähän yllytyshullu! Kotiovella-Jenna sai houkuteltua minutkin mukaan Fitfarmin Superdieetille. Enkä väitä etteikö tulisi tarpeeseen. Raskauskiloja on vielä muutama ja niiden lisäksi pari muuta kiloa olisi kiva karistaa pois.


(kuva lainattu: fitfarm.fi)

 
Mahtavaa, että nyt on kaveri, jonka kanssa voi tsempata. Ja nyt kun asian julkistin täällä blogissakin, niin ehkä ei tule niin helposti lipsuttua.;) Ensimmäisen raskauden jälkeen laihdutin Painonvartijoiden ohjeilla ja silloinkin yhdessä hyvän ystävän kanssa.

Vielä ehdit sinäkin mukaan! Maanantaina alkaa tehotreeni! 6 viikkoa on lyhyt aika. Onhan? Välillä mietin mitä tulikaan luvattua.:D

Jatkossa blogini sisältää ainakin jossain määrin myös laihdutus- ja treeniasiaa (verta, hikeä ja kyyneleitä). Mutta vain vähäsen.

Mukavaa viikonloppua!:)


P.S. Menen huomenna erään toisen bloggaajan kanssa sille järkkäriperuskurssille, josta joskus mainitsinkin. Toivottavasti menee oppi päähän. Mitään en lupaa.;)

20 kommenttia:

 1. Voi että, pitäisi kyllä itsekkin repäistä ja kokeilla jotain tuollaista. Tsemppiä Jemina, 6 viikkoo menee nopeemmin kuin huomaatkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla!:) Hintakaan ei ole paha. Itse tarvin nyt tuollaisen kunnon kurinpalautuksen, että saan taas itseni kuntoon.;) Muuten menisi varmaan koko kesä herkutellessa.=P

   Poista
 2. JEEEEJEEE! hyvä me :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannukseen mennessä ollaan niin timmejä että! ;)))

   Poista
 3. Tsemppiä! :) 6 viikkoa menee hujauksessa...ja voin sanoa että kylä kannattaa :D Itse en noudattelen Jutan oppeja puolella korvalla, mutta paljon olen oppinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä täs tarvitaankin! Toivottavasti lopputulos palkitsee.:))

   Poista
 4. Voi että te olette Jennan kanssa kyllä reippaita, olisi kyllä kiva kuulla vähän tuloksista ja kokemuksista! Kerro myös kurssistasi, minäkin hommasin ensimmäisen järkkärini ja olen nyt ensin vähän itse harjoitellut kameran käyttöä, ystäväni on luontokuvaaja ja hän antaa jatkossa mulle vähän yksityisopetusta :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan nyt kuinka pitkälle reippaus kantaa, mutta into on ainakin kova. :)

   Järkkärikurssi oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Mutta en tiedä osaanko kertoa niistä opeista selkokielellä niin, että joku ymmärtää.:D Itsekkin tarvin vielä paljon kertausta ja harjoitusta ja ohjekirjaa täytyy alkaa lukemaan ahkerasti. Kuvaajaystäviä kannattaa kyllä hyödyntää.:)

   Poista
 5. JEEE!! Hyvä sinä ja zemppiä! Olisi tosiaan kiva saada tietää väliaikatietoja, miten projekti etenee :))

  Ja toivon myös pienimuotoista tiivistelmää kamerakurssista :))

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Väliaikatietoja tulee varmasti viikottain.;)

   Ja katsotaan osaisinko kertoa jotain siitä kurssista.;) Muuta kuin, että oli tosi hyvä!

   Mukavaa iltaa!:)))

   Poista
 6. Juu, kannatan tuota fitfarmia, itse juuri käynnissä olevalla jutulla mukana. Äärettömän helppoa! Nyt 5 viikko ja lähtennyt vajaa 5kg. Jumpannut olen silloin tällöin kotona, harrastelen muuta liikuntaa. Pihahommat korvaa nyt aamuaerobiset. Helpolla kyllä kilot lähtenneet :)

  t.miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa lukea tällaisia kokemuksia! :) Kiitos kommentistasi ja tsemppiä!:) Toivottavasti itsekkin onnistun yhtä hyvin ja jaksan noudattaa diettiä.

   Poista
 7. Vau, tsemppiä myös sulle! muista pitää meidät lukijat ajantasalla tuloksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tsemppiä tässä tarvitaankin! ;) Ja pidän ajantasalla.

   Poista
 8. Mahtista tytöt! Itekkin olin joskus tuolla, muuten lähtisin taas, mutta maitorahkaan syntyi silloin niin suuri viha, ettei pystys enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa pelkään, että näitä dieettiruokia ei pysty enää koskaa syömään tämän jälkeen.:D

   Poista
 9. Tsemppiä! Täällä on kanssa dieetti päällä, olen laihtunut jo 4 kiloa kahdessa viikossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja Wau! Onko sullakin Jutan kuuri vai joku muu?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...