sunnuntai 12. toukokuuta 2013

SD: 1. viikko takana

Superdieettiä on nyt takana ensimmäinen viikko ja vielä viisi jäljellä. Hieman petyin tuloksiin, koska aluksi paino nousi. Johtunee nesteen kertymisestä lihaksiin. Mutta tänään vaaka näytti 0,5 kg vähemmän. Vyötäröltä on lähtenyt 2 cm ja lantiolta 1,5 cm.  Luulin, että tahti olisi kovempi, mutta hyvä näinkin. Vauhdissa ollaan!

Dieetin alussa kärsin päänsärystä ja huonosta olosta, mutta loppuviikosta olo on ollut tosi energinen. Kotijumppakin alkaa sujua. Ensimmäisellä kerralla luulin kuolevani, mutta toinen kerta oli jo paljon helpompi. En ole koskaan ollut kovin liikunnallinen. Salikorttia en omista, joten dieettiin räätälöity kotijumppa korvaa salitreenin. Välillä voisi myös kahvakuulailla.

Aamupala on nykyään päivän paras ateria: rahkaa, marjoja, mehukeittoa ja leseitä. Yllättävän hyvää!Tänään hieman harmitti kieltäytyä kaikista herkuista, mutta eiköhän se ole sen arvoista. Kotijoukot lahjoivat ihanilla korteilla, kukilla ja askarteluilla. Esikoinen halusi eilen itse valita ja ostaa minulle kukan, tummanpunaisen ruusun. Se on hänen mukaan rakkauden värinen. <3Oliko teillä kiva viikonloppu ja äitienpäivä? :) 

13 kommenttia:

 1. ZEMPPIÄÄ :)) Mitä hitaampaa lähtee sen pysyvämpää se on :))

  Meillä oli beben kanssa ihana päivä ja vähän spessumpaa, kun normi sunnuntaina :))

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että hitaasti hyvä tulee.=)Kiitos!

   Mukavaa iltaa! :))

   Poista
 2. Hei onnea superdiettiin. :) Itse vedin alkuvuodesta saman kuuden viikon setin. Voin kertoa, että eka viikko oli vaikein, mutta sen jälkeen ei olisi tullut edes mieleen sortua. Minä käytin tulosten seurantaan vain mittanauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jen! :) Kyl tää tästä. Viime maanantaina ahdisti aika paljon, mut ei nyt enää. :D Toivottavasti sentit karisee.

   Poista
 3. ääää miten ihana pikkuinen, rakkauden värinen ! <3 ihan mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana jäbä.<3 Ja välillä melkoinen riiviö.;) Tänään meni 3-4 vaatteet pesuun, kun rymysi tuolla ulkona.=P Aina housut ja sukat märkänä. Viereisellä tyhjällä tontilla on melkoinen tekojärvi.

   Poista
  2. :DD aah, pojat <3

   Poista
 4. Mulla on päällä Cambridge dieetti, sillä on lähtenyt 2 viikossa 4 kiloa!! Tsemppiä sinnekin, tuo alku on aina hankalaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki haluun kiloja pois! =P Tsemppiä sinne myös! :)

   Poista
 5. Kenties nuo sentit kertovat enemmän kuin vaaka? Ei kannata olla pettynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa.:) Silti olis kiva niitä kilojakin vähän karistaa. Kai se on joku psyykkinen juttu naiselle.;)

   Poista
 6. Ihana ruusu rakkaimmalta <3
  Tsemiä dieettiin, hitaasti hyvä tulee, ihanaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ruusu ihanalta pojalta.<3

   Kiitos tsemistä!:) Sitä edelleen tarvitaan! Rentoa iltaa!:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...