tiistai 26. maaliskuuta 2013

Suunnitelmia: Lipasto eteiseen

Vielä tammikuussa postauksessa Tervetuloa meille: eteinen (klikklik) olin aivan varma, että en halua eteiseen ja käytävälle enempää mitään kalusteita. Halusin pitää eteisen avarana, että lapset mahtuvat liikkumaan ja juniorillakin on tulevaisuudessa tilaa rullailla kävelytuolillaan ja muilla vehkeillä. Mutta nyt eteinen on alkanut näyttämään niin kovin autiolta. Siksi päätin, että sinne hankitaan lipasto. Ja samalla saan yhden paikan lisää lukuisille kynttilänjaloilleni. ;) Uskoisin että sisäänkäynnistä tulee huomattavasti kodikkaampi ja kauniimpi, eikä se enää näytä isolta valkoiselta hallilta.

Tässä vanha kuva. Eteinen on suuri ja tyhjää täynnä. Kartellin tuolikin on aikoja sitten siirtynyt olkkariin, mutta Stone-jakkara tullut tilalle. Lipasto tulisi HOME-tekstin alle.  Jossain vaiheessa mietin, että teettäisimme lipaston keittiökalustetoimittajalla. Haluaisin vain 35-40cm syvän ja niitä on vaikea löytää. 

Jyskissä olen usein ihaillut Santa Fe-lipastoa ja huomasin, että nyt se on tarjouksessa! Mies lupasi hakea lipaston tänään tai huomenna töiden jälkeen. Santa Fe on korkeakiiltoinen ja nyt siis todella edullinen! Mikäs sen parempaa. Ei tule niin suurta tappiota, jos lapset sen kolhivat.;) Lipasto on 45 cm syvä, mutta mittailin ja mallailin, että sen pitäis olla ihan sopivan kokoinen kuitenkin.

(kuva lainattu: Jysk)
  
Odotan jo innolla, että pääsen tekemään kaikenlaisia asetelmia lipaston päälle. =) =) Ja minkähän valaisimen siihen laittaisin...26 kommenttia:

 1. tuo lipasto <3 varmasti tulee upean näköistä! ja kynttilänjalat oih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee hyvä. <3 Uskon niin! =)

   Poista
 2. Joo ehdottomasti lipasto tuohon. Niin sopiva paikka lipastolle. :) Hyvä idea!
  Sit joku katseenvangitsija-valaisin siihen päälle, joka korostaisi home-tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kuningasidea! =D =D Joudun oottaa vielä huomiseen, että saan lipaston. En jaksa oottaa! =D

   Poista
 3. Kylläpä siinä taitaisi olla lipastonmentävä aukko :) Itselläni on tuota sarjaa lipasto ja olen kyllä tykännyt siitä. Eteisestä tulee entistäkin kutsuvampi kunhan pääset valoilleen valaisimien ja kynttilöiden kanssa :) Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia tuosta sarjasta.=) Huomenna toivottavasti saan omani.<3

   Mukavaa tiistai-iltaa! =)

   Poista
 4. Varmasti hyvin sopii tuo lipasto teidän eteiseen.. Ehkäpä maustettuna Kartellin Take tai Cindy -valaisimella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko ajatukseni! =D Juuri noita valaisimia olen miettinyt ja Cindy olis aivan unelma.<3 Mutta joudun ehkä laittamaan jonkun meidän vanhoista valaisimista. Pitää mietiä.=)

   Poista
 5. Itselläkin samaisia suunnitelmia eteiseen, vanha lipasto lähtee jossain vaiheessa myyntiin ja tilalle haluan koko valkoisen. Tuo olisi myös hyvä vaihtoehto! =) Innolla ootan jo teidän lopputulosta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voisi olla kyllä sullekin hyvä ja siitä on myös 120cm leveä malli. Tuo mikä tulee meille on 140cm. Olispa se jo täälä, mutta huomenna vasta mies hakee. =)

   Poista
 6. Ihana tuo lipasto. Odottelen jo lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ootan! =D Toivottavasti niitä on vielä siellä, ettei tarvi tilata ja ootella montaa viikkoa.=P

   Poista
 7. Jyskistä löytyy joskus kyllä aikamoisia helmiä. Tuo lipasto on yksi niistä. Tulee varmasti vielä kauniinpi eteinen teille tuon lipaston myötä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joskus sieltä löytyy tosi kivoja juttua.=) Kiitos, uskon myös että tulee kiva eteinen.=)

   Poista
 8. Uuh,kiva:). Lopputulos on varmasti täydellinen <3

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Niinpä, ja vielä edullisia! =D Sopii mulle! =D

   Poista
 10. Jyskistä tekee kyllä kivoja löytöjä, lopputulosta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään tekee löytöjä.=) Pääsiäisen jälkeen toivottavasti saatte nähdä kuvia.;)

   Poista
 11. Joo ehdottomasti lipasto eteiseen! Mua niin harmittaa kun meille ei mahdu enkä pääse tekemään kivoja asetelmia..kukkia, lamppuja, kynttilöitä.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Onneksi älysin.:) No voi harmi, kun teillä ei mahdu. Osaat laittaa kaiken niin kauniista ja teillä on upeita valaisimia.<3

   Poista
 12. Teillä on kyllä älyttömän nättiä ja huomaan jo pohjapiirroksessa paljon samaa mitä meillä tulisi olemaan :) En malta odottaa ensi kevääseen että oma on valmis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!=) Seuraan innolla projektianne! :)

   Poista
 13. Pakko kysyä, miksi kodin seinällä pitää lukea "koti"? Törmäsin vasta blogiin, joten pahoittelen jos selitys löytyy jostain aiemmasta postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille mitään kummempaa selitystä ole. :)) Tarraan kuului toinen tarra päälle tai alle, jossa olisi lukenut "is where your story begins", mutta en sitten halunnutkaan laittaa sitä. Home saa olla tuossa kunnes keksin siihen jotain muuta. On liian tyhjä seinä muuten.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...