lauantai 9. helmikuuta 2013

White Crystal Car

 
Tässä meidän uusi perheenjäsen: Hyundai i40 wagon. <3 Neljä kuukautta sitä odotimme. Mutta älkää kysykö mitään teknisistä ominaisuuksista. Minä mitää mistään tiärä!;) En ole edes vielä ajanut sillä, mutta esteettistä silmääni se ainakin miellyttää. 

 Meillä on vain tämä yksi auto, kun ei ole ollut tarvetta toiselle, koska olemme miehen kanssa samassa työpaikassa. Nyt äitiyslomalla välillä kaipaan omaa autoa, mutta ilmankin edelleen pärjää.


(Taidan alkaa autokuvaajaksi! ;D)

Edellinen automme oli musta, mutta pitäähän valkoisessa kodissa valkoinen autokin olla. ;D Mies selittää vaihdoksen sillä, että vanhasta loppui takuu. Aina ne jonkin selityksen keksii autokuumeelleen.;)

Mukavaa lauantai-iltaa! =) 

10 kommenttia:

 1. Sopii sisustukseen ja teidän tyyliin. Kaunis ♡
  VastaaPoista
 2. WOWOWO!!! NICE!! You go girl :):)

  Olin sanomassa samaa kuin Salla, sopii teidän sisustukseen! HIIHI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D =D Thänks! Miehen ansiotahan tuon hankinta oli. ;D Ja hän sitä enimmäkseen ajaa. Rouva istuu tyytyväisenä kyydissä. =D

   Poista
 3. Wow! mieki olin sanomassa et sehä natsaa sisustukseen :)

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä, upea v a l k o i n e n auto, kyllä rouvan nyt passaa tuollaisessa kaunokaisessa istua vieressä tai ajaa, enempää en autoista sitten ymmärräkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Kyllä kelepaa! =) Ehkä joskus jopa kokeilen ajaa sitä. ;D

   Poista
 5. Valkoisen kodin omistajalla on tietysti valkoinen auto! :) Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! =D Veljeni piruili edellisen auton kohdalla, että nyt sopii keittiönkaappien kanssa yhteen, kun auto ja kaapit oli mustat. ;D Nyt on sama juttu, mutta väri valkoinen. =D <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...