maanantai 18. helmikuuta 2013

Koukussa Polyvoreen

Ensin hurahdin Pinterestiin ja nyt vielä Polyvoreen! Taitaa olla liian paljon ylimääräistä aikaa. ;) No ei, vaan aika koukuttava paikka tuo Polyvore. Oletteko tutustuneet? Jos ette niin klikklik.

Tässä pari asukokonaisuutta, jotka siellä olen väsännyt.


Tällä asulla vaikka töihin:


Iltapukujuhliin:
Muita settejäni pääsette katsomaan TÄSTÄ. Montaa siellä ei vielä ole.

Ja älkää pelätkö. Blogini ei ole muuttumassa muotiblogiksi, enkä kyllä tällä hetkellä kovin aktiivisesti muotia jaksa seuratakkaan. Kotona vietän päivät pitkät me&i:n jogapantsit jalassa.=D


Kiitos vielä Kaunis Anno Pandora -postaukseen saamistani kommenteista! Arvostan tosi paljon mielipiteitänne ja kivaa, että jaksatte kommentoida näitä sisustusongelmiani.=) Ruokapöytä saa vielä toistaiseksi jäädä ilman mattoa. Säästyy hermot ja rahat, kun ei tarvitse pelätä, että lapsukaiset sotkevat kalliin villamaton. Ja meillä on uusi ihana lattia, jota en halua peittää.=)


Mukavaa uutta viikkoa! =)


8 kommenttia:

 1. Aivan mieletön tuo iltapuku! *kuolaa* Eihän sellaisia juhlia edes ole mihin noin ihanan voisi pukea. :D Niin täydellinen! Harmi, kun sellaisia juhlia on niin tosi vähän minne saisi kunnolla kaunistautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano! Harmi kun tuollaisia juhlia on ehkä kerran elämässä. Olisin niiin iltapukuihminen.=D Voi Sauli miksi et kutsu mua linnaan! ;D

   Poista
 2. voieiii! meandin joogapantsit on niiiiin parhaat <3 (sä teet muotikollaaseja, kauniita iltapukuja) ja minä kuolaan kalsareita :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Ne on kyl parhaat!=) Tarvisin toisetkin.

   Poista
 3. Aivan ihanat!!! Minäkin haaveilen iltapukujuhlista ;) Pitääkin käydä tuolla sivustolla tutustumassa... haaveilen todin myös muutamasta lisätunnista per päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätunnit eivät tosiaan olisi pahitteeksi.=) Mutta varo ettet sinäkin jää koukkuun Polyvoreen. ;)

   Poista
 4. juu, kyllähän iltapukujuhlat ovat aika harvassa meikäläiselläkin :) Tuo ylempi kokonaisuus on lähellä omaa makuani, sisustuksessa minulla ei ole mustaa, mutta pukeudun usein mustaan ja valkoiseen tai mustavalkoiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös vaatteet melkein aina mustat tai mustavalkoiset.=)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...