maanantai 11. helmikuuta 2013

Etsyn harmaat tyynyt

Etsy.com on oikea aarreaitta! Löysin sieltä kymmeniä ja taas kymmeniä kivoja tyynynpäällisiä. Tosiaan nyt näyttää pahasti siltä, että meille ei vieläkään tule mitään tehosteväriä. =D Mutta hopeapaljettityynyt joutavat hetkeksi varastoon ja jotain uutta tilalle.

Suunnitelma on tämä: Sohvalle kaksi valkoista tyynyä 50x50, kaksi harmaavalkoista kuviollista 50x50 ja Henkkamaukan valkoiset paljettityynyt 40x40, jotka olen jo hankkinut. Lisäksi Kartellin tuolille joku kiva tyyny.

Siispä suunnistin Etsyyn ja löysin kuin löysinkin potenttiaalisia ehdokkaita. Mutta enpäs paljasta vielä mikä/mitkä näistä mahdollisesti (toivottavasti) päätyy meidän sohvalle. ;) Mitkä on teidän suosikkeja?
Ja sitten tarvitsisin apuanne: Mistä löydän valkoiset yksiväriset 50x50 päälliset, jotka olisivat ohutta (hienoa) puuvillaa tai satiinia? Ne täytyy olla puhtaan valkoiset. Silkkiset kävisi muuten, mutta niissä on yleensä kemiallinen pesu ja se ei ole hyvä lapsiperheessä, kun niitä kuitenkin usein joudutaan pesemään. Joka paikassa on vain 40x40 kokoisia tai esim. Henkkamaukalla on sellaista paksua kanvaasikangasta. Ei nappaa! =D Olen kolunnut Elloksen, Jotexin, Stockan...

Toinen ongelmani: Jos tilaan tuolta Etsystä (USA) pari tyynynpäällistä niin tuleeko jotain tullimaksuja? Onko näihin tullut muutoksia? Viime syksynä nimittäin tilasin pari päällistä USA:sta ja ne tulivat nätisti postilaatikkoon eikä siis mitään tulleja. Onko kellään tietoa? Kiitos paljon avustanne! =)


Ja hei, ihan mahtavaa, kun olette jo runsain joukoin osallistuneet arvontaan ja lukijamääräkin on taas kasvanut! Tervetuloa uudet lukijat! <3 Blogin Facebook-sivuillakin on kohta yhtä monta tykkääjää, kuin blogissa lukijoita. =) Taitaa Facebook mennä ohi! ;) Hienoa! Kiitos paljon! =)


17 kommenttia:

 1. Tilasin viime kuussa 4 päällistä ja tullilta tuli pyyntö postista tullausilmoituksesta. Sitä siinä netissä täyttelin ja hintaa tuli maksettavaksi tullille 13€. Seuraavana päivänä olikin päälliset postilaatikossa odottelemassa kotiin tullessa.

  Ja hei käy kurkkaamassa mun uus blogi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tiedosta! Taitaa mennä sit tullimaksu multakin. Sulla näyttikin olevan just ne mun lempparityynyt.;)

   Ihana blogi, laitan heti lukulistalle!=)

   Poista
 2. Tullimaksuja saattaa tulla kun summa postikuluineen ylittää n 20 euroa. On siis täysin tuuripeliä jäävätkö tulliin vai ei. Osa noista ulkomaisista myyjistä merkkaa paketin päälle että gift tai samples ja arvoksi jotain älyttömän pientä. Kannattaa varmaan merkinnöistä kysyä myyjältä. Toki riski on silti että jää tulliin ja maksettavaa tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tike! =) Mulla on sit ollu säkää, ku ei oo koskaan tarvinnut maksaa tullia. Pieniä ostoksia oon tehnyt, mut kuitenkin yli 20euron.

   Poista
 3. Minäki tilasin tammikuun alussa mutta normaalisti tuli postilaatikkoon ilman mitään tullausilmoituksia..?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuripeliä näköjään. =) Täytyy toivoa parasta.

   Poista
 4. Mun mielestä se menee niin, että tullit tulee maksettavaksi, kun ostosten summa on yli 22 euroa. Aiemmin vastaava summa oli n. 40 €, joten aika rajusti ovat tuota rajaa laskeneet. Noh, kaikesta ne rahat revitään. Välillä tuntuu tosin ihan tuuripeliltä, että tuleeko niitä tullimaksuja vai ei.

  Mun suosikkityynyjä ovat ylimmän rivin vasemmassa laidassa oleva sekä keskirivin oikeassa laidassa oleva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Kiitos tiedosta! =) Katsotaan kuinka käy.

   Poista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki ovat tosi ihania, mutta esim. numerot 3,8 ja 10.
  ovat nättiä, tosin huolisin ihan minkä vaan noista, enkä valitettavasti
  osaa auttaa tuossa valkoisten tyynynpäällisten hankkimisessa, oletko Anttilan ja HobbyHallin jo tutkinut?

  Vuoden vaihteen jälkeen kaikista EU-veroalueen ulkopuolelta tulevista tilauksista pitää maksaa arvonlisäveroa, mikäli tilauksen arvo on yli 22 euroa. Lainaus
  (sisältää myös postituksen!! oma lisäykseni) Tullaus on ihan helppo tehdä netissä pankkitunnuksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedoista tuisku!=)Enköhän mä sitten siitä selviä. =D

   Poista
 7. Mä tilasin viimekuussa Etsystä paperipillejä ja paperipusseja ja vielä kuukautta aiemmin viirinauhan. Kummastakaan ei tullut tullimaksuja. Musta tuntuu että se on tsägästä kii, mikä jää tullin haaviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tuuripeliä. =)

   Poista
  2. Niin ja vielä piti sanomani että kun työskentelen itse Logistiikka-alalla ja just oli tullut tällainen tiedote tullilta:
   Arvonlisäverolakiin on tehty muutos, jonka mukaan 1.1.2013 alkaen tavaran maahantuonnissa pienin kannettava tai perittävä arvonlisäveron määrä on 5 euroa. Arvonlisäveroa kannetaan, kun tavaroiden arvo ylittää 22 euroa
   (aikaisemmin 43,45 euroa).

   Poista
 8. Ite oon harrastanu kosmetiikan tilausta Euroopan ulkopuolelta ja tilasin vaan usiamman paketin joissa summa ei ylittäny tuotaa vanhaa about 4kymppiä. Samalla tyylillä varmaan sitte nykki ;) Ja tietty jos joku tuttu asuu jossaki niin oon sitte pyytäny lähettämään :) Muistaa vaan että se summa on oltava posteineen alle tuon summan

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...