sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Chiaraa saa taas!

Vinkki, vinkki! Chiara-mattoa saa taas Hobby Hallista! Jos joku jäi kaipaamaan, kun se oli välillä loppu. Mattoa mä metsästän -postauksessa tästä kirjoittelin. Minulle vastasivat silloin Hobbarilta, että sitä ei enää tule lisää, mutta nyt kuitenkin näin. Itse jo luovuin valkoisen maton haaveistani, mutta tuo on kyllä aivan ihana, jos valkoista mattoa harkitsette.=)


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! =) Aivan ihana! <3 <3

   Poista
 2. Kieltämättä näyttää aivan täydelliseltä :) Meille täytys olla joku muu väri.. ei taitais meillä pysyä valkoisena tuo..lapset sotkee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten takia en minäkään uskalla valkoista ostaa. Hermot ei kestäis vahtia yhtä mattoa. =D Korkeintaan meidän omaan makkariin voisin valkoista ajatella.

   Poista
 3. Täällä kovin pohditaan tuota mattoa!!! ;)

  VastaaPoista
 4. Voi apua nämä ihanat blogit tulevat kalliiksi upeine vinkkeineen! ;D Pitihän se tilata <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihana matto! Harmi, kun tuota Chiaraa ei saa pyöreänä :( Vinkkaa mulle, jos jostain Chiaran tyylisen maton bongaat, joka on pyöreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harmi. Vinkkailen jos löytyy. =)

   Poista
 6. Meillä valkoinen matto olkkarissa ja sillä vanishin oxi action suihkeella saa helposti pois kaikki tahrat lapsien sotkujen jäljiltä. Meillä oli ennen ruskea (yäk) karvamatto ja siihen vasta jäikin kaikki tahrat. Kaikki koiran kuolat sun muut näky heti. Ja en joka päivä hinkkaile valkoista mattoamme ;)

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava lukea tällaisiakin kokemuksia.=) Ettei valkoinen matto välttämättä ole poissuljettu lapsiperheessä.=)Tuota ainetta pitäisi kyllä hankkia.

   Poista
 7. Ja mulle tämä :D https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Chiara-ryijymatto-hopea/345714?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Chiara-ryijymatto%2C+hopea-_-Chiara-ryijymatto%2C+hopea&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...