torstai 31. tammikuuta 2013

Elloksen valaisimet

Oletteko huomanneet kuinka kivoja valaisimia Ellokselta löytyy. Keräsin tähän muutamia suosikkejani. Voisin kotiuttaa noista melkein jokaisen. Omasta kodistamme löytyykin kolme Elloksen valaisinta mm. olkkarin diskopallo.<3

Tällä hetkellä Elloksella onkin tarjous -30% kalleimmasta tuotteesta. Sehän kannattaa hyödyntää vaikka näihin kauniisiin valaisimiin. ;)


Mitäs pidätte Elloksen valaisimista? 

Tämä ei ollut maksettu mainos. =)

20 kommenttia:

 1. Just yks päivä tsiigailin tota ylärivin tokaa. Se tai "diskopallo" olis toivelistalla mutta en osaa päättää. Hintaero on kyllä aika huima..Ehkä se ratkaisee loppuviimein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnoissa on kieltämättä eroa.=P Mutta kauniita molemmat! <3 Ei varmasti mene vikaan valitsit kumman tahansa.=)

   Poista
 2. Mulla on kans kotona paljon elloksen valaisimia, ja nyt pitäs miettii eteiseen ja keittiöön sopivat valot. Ylärivin toka on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin ihania valaisimia. =) Viime aikoina Ellos on kyllä koko ajan parantanut valikoimaansa.

   Poista
 3. Joo aivan ihania ovat :) Se diskopallo on tosi nätti!

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja. Tykkään eniten tuosta diskopallosta ja sen yläpuolella olevasta kattovalaisimesta. Hauska sattuma, kun katselin juuri eilen myös Elloksen valaisimia. Tarvisin vielä kattovalaisimet meidän olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän voisi löytyä teillekin.=) Melkein jo runsaudenpulaa, kun oli niin monta kivaa.

   Poista
 5. Tosi kivoja, enpä olekaan käynyt katsomassa. Toisaalta olen ostolakossa kaiken suhteen (paitsi tietenkin ruoka yms välttämättömyydet). Olkkariin haluaisin jonkun uuden valaisimen. Nykyinen on jo monen vuoden takaa. Muissa huoneissa on sellaiset mitä en halua edes vaihtaa, mutta olkkarissa ollaan menty vielä tuolla vanhalla (toisaalta vastaavanlaista on edelleen myynnissä, että ei kai se ihan "so last season" ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostan hattua ostolakollesi! =) Mulla ei olis niin paljon selkärankaa.;) Pitääpä käydä katsomassa löytyykö blogistasi kuva teidän olkkarin lampusta...

   Poista
 6. Monta mielenkiintoista valaisinta noista tosiaan löytyy. Kaunis blogi sinulla, johon löysin tänään:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun löysit! =) Tervetuloa lukijaksi!=)=)

   Poista
 7. Olen käynyt useana päivänä kurkkimassa noita Elloksen valaisimia ja mietin yhtä pöytävalaisinta makkariin, mikä sopisi jo olemassa oleviin valaisimiin, peilejä ja lamppuja ei voi olla koskaan liikaa <3 Elloksella on kyllä hyvä valikoima valaisimia :) Ja teidän diskopallo on ihan ylitse muiden, pidän myös tuosta koko kromisesta tosi paljon, se on myös yksi minun suosikeistani !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, niitä ei voi olla liikaa! =D Valinnan vaikeushan tuossa tulee, kun on niin monta ihanaa.<3 Meidän diskopallo on kyllä niin kiva.<3 Ja onneksi ei tarvinnu täyttä hintaa siitä maksaa, kun jollain alella sen silloin tilasin.;)

   Poista
 8. Miten upeita!<3 Tuo diskopallo erityisesti viehättää! ;D

  VastaaPoista
 9. Oon tilannu yhden lampun ja tykkäsin! Mut hei, kerro ihana ihminen mikä tuo ihana lattia teillä on!!!! :) Löysin vasta blogisi ja tuo pistää silmään!on niin hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiamme on Quick-Stepin laminaatti Wenge Passionata (U1300). <3 Meillä oli rivarikodissa samaa ja pakko oli saada tännekin, kun tykätään niin kovasti.<3

   Tervetuloa lukijaksi! =)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...